preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb

 > PROJEKTI  > 
Projekt „Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima?“ na platformi

 

Naša se škola od ove školske godine uključila u projekte u sklopu eTwinning portala. ETwinning je platforma namijenjena svim odgojno-obrazovnim djelatnicima Europe preko koje njezini članovi mogu međusobno komunicirati, surađivati i razvijati projekte, razmjenjivati znanja i iskustva te je dio Erasmus+ programa Europske unije u području obrazovanja i osposobljavanja mladih. 

Učenici će u sklopu projekta prezentirati svoje kreativne radove koji su tijekom školske godine  nastali u nastavnom i izvannastavnom radu iz prirode i biologije. Koristiti  će IKT tehnologije te razvijati svoje socijalne kontakte s učenicima partnerima u projektu. Škole partneri u ovom projektu su, osim iz Hrvatske, iz Portugala, Turske, Francuske, Ujedinjenog Kraljevstva i Srbije.

Anica Banović, prof.

 


vijesti

DAN ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE

Autor: Kristina Darmopil, 14. 10. 2020. 16:03

13. listopada 2020. u OŠ K. Š. Gjalskoga obilježili smo Dan zahvalnosti za plodove zemlje.

Zainteresirani učenici sedmih i osmih razreda priključili su se projektnom zadatku u okviru eTwinning projekta "Što sve možemo sa sjemenkama i plodovima". 

Učenici su dobili zadatak fotografirati sjemenke i plodove u svom okruženju, a neke od izabranih učeničkih radova možete vidjeti u nastavku.

                                                                 

    

 

   

  

   

 

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola Ksavera Šandora Gjalskoga Zagreb / Mlinarska 35, HR-10000 Zagreb / os-ksdjalskog-zg.skole.hr / skola@os-ksdjalskog-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju